keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Kosteutta puuterirasiassa

Päätettiin avata offarikausi. Suuria odotuksia lähdettiin lunastamaan pettämättömään Norjan Lyngeniin. Matka taittui mukavasti autojunalla rolloon. Sieltä reissu jatkui paskalla autolla. Matkalla Lyngeniin suoritimme auditoinnin klubitalon tavarantoimittajalla. Toimittajan tuotantolinjalta otettiin koepala tarkempia tutkimuksia varten. Autoilu eteni joutuisasti aina Palojoensuuhun saakka, jossa jouduimme Kultimoiden väijytykseen. Ainoa tapa selvitä kiikistä oli hyväksyä ehdot ja pakata lämminsavuporo matkaan. Saavuimme illansuussa Gilbbesjavrille jossa oli menossa armoton dumppi. Haimme suojaa mahdottomalta keliltä Mikan eräkämpästä. Aamuyöstä, kelin laannuttua jatkoimme matkaa. Klassinen puhallutus ohjeisti retkikuntaamme sopivan kuljettajan valinnassa. Autoon pakattiin kaikki kuviteltavissa oleva tarpeisto. Ajoimme Lyngeniin Store Kjostintintin helposti lähestyttävän jäätikön äärelle joka näytti tarjoavan aurinkoista offarilaskua. Jatkoimme matkaa. Ostimme katkaravut Tromssasta. Testasimme Thurayaa lisäantennilla kaukana pohjoisessa, se toimi hyvin. Palasimme tyytyväisinä eräkämpälle. Lunnasporoja valmistettiin mm klassiseen Kultimalaiseen sekä Sveitsinkiinalaiseen tapaan. Söimme myös Norjalaista kalaa (?), joka oli kummallista. Söimme myös entuudestaan tuntemiamme asioita. Tässä vaiheessa matkamittariin oli kertynyt noin 40 000 kilometriä ja laskeminen oli ollut suhteessa ajeluun melko vähäistä. Heräsimme porojen organisoimassa piiritystilanteessa. Sudensukuinen peto pelasti retkikunnan. Lähdimme kotiin. Kävimme tontilla, tällä kertaa omalla. Tämän jälkeen suoritimme stop-and-go-penaltyn Sirkassa kevätlumilla. Konepyydä pöllysi ja yritettiin tilata ylileveät rokkerit konrad-sedältä. Kittilästä on myös huonoja uutisia, Boris on pahoin rampautunut ja amputaatio mahdollinen joskin hoitoennuste on rohkaiseva. Giant Kebab Rocktourantissa 10,80€ -> http://www.rocktaurant.com . Uusi junan vessa ei ole junan vessa, ainakaan ilman veturia. Valokuva epäonnistui, voit tsekata vastaavan tilanteen täältä -> http://www.ratemypoo.com. Nyt kirjoittelemme blögiä.

 

Norjasta liikkuu paljon väärää tietoa. ->  http://www.tsaibma.com/suomi/Reissut/juttu/lyngen1006/kjostind.htm Keskitymme tämän kauden laskemiseen joten Norjasta ei ole tulossa lisää raportteja.  



-Jörn Von Doppmayr

 

Tämän tekstin sisältö ja erityisesti sen sisältämät linkit eivät vastaa NGNG:n käsitystä journalismista ja moraalisesta suoraselkäisyydestä. Emme suosittele tämän blogin lukemista. Nyt meidän täytyy mennä, koska muillakin on hätä.



kamat näin alkukaudesta vielä vähän hakusessa

Ihan justkoht lumella...

Piiritystilanne Kilpisjärven kämpällä









Kausi on avattu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti