torstai 7. tammikuuta 2010

Mis mä oon?

No Guts julkaisee ensimmäistä kertaa jotain oikeasti hyödyllistä; nimittäin jos et tiedä missä olet, voit selvittää asian nyt blögistä.


Spot Satellite GPS Messenger?

Spotteri on pieni henkilökohtainen GPS paikannuslaite / lähetin, kikotin siis tietää missä on ja osaa välittää tarvittaessa tiedon eteenpäin käyttäen satelliittiverkkoa.Vehkeessä on kolme toimintonappulaa; OK, HELP ja 911. OK napista lähtee sijaintitieto spotin web-palveluun ja ennaltamääriteltyihin email osoitteisiin. Helpistä lähtee sijaintitieto ja etukäteen määritelty viesti ennalta määriteltyihin emaileihin. 911 lähetää sijantitiedon ja hätäviestin spotin hätäkeskukseen (?) joka hälyttää (?) paikalliset/lähimmät pelastusviranomaiset hätiin.

Lisäksi laitteen saa tracking-tilaan jossa se lähettää automaattisesti määräajoin sijaintinsa. Toiminnon avulla voi sitten weba-palvelusta seurata missä kihveli liikkuu

Laite on vesitiivis, robustin oloinen, ja olemme todistetusti saaneet sijaintitietoja lähtemään vähän sieltä sun täältä. Pienenä miinuksena on epäselvät indikaattorit siitä että onko viesti lähetetty onnistuneesti.

Kuuluvuutta luvataan lähes koko maailmaan


SPECS
Height: 9.4 cm
Width: 6.6 cm
Thickness: 2.5 cm
Weight: 147.4g
Operating Temp: -30C to 60C
Operating Altitude: -91m to +6,492m

Humidity Rated: MIL-STD 810E,
Method 509.3, 5% NaCl, 95% distilled water
Vibration Rated: Per SAE J1455

Battery
Type: 3 AAA Lithium 8x - Energizer

Ja pattereiden kestosta luvataan seuraavaa;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti