perjantai 7. syyskuuta 2012

PyörävuorikiipeilyäEnsin herätään liian myöhään ja sitten syödään liian paljon ja pitkään. Sitten välpätään kaikenlaista aika kauan, ehkä noin 2,5 tuntia. Ja pakataan reppua. Tehdään kaikenlaista muuta tuiki tärkeää. Sitten asennetaan Lauran pyörään lukkopolkimet ja kenkiin kolossit, ekaa kertaa. Sitten lähdetään LÄÄKÄRIIN koska kurkku on raivokipeä, ollut jo viikon ja olisi ollut liian helppoa mennä Suomessa lääkäriin. Etsitään ja löydetään MoiMäPerustinPraktiikanTänneMunKakkoskotiin-vastaanotto, joka on kiinni, koska on siesta. Ja sitten lähdetään ajamaan pyörää vuorenrinteille ja metsään. 
Tulos:
- Laura rönää kolmesti, kerran alamäessä ja kahdesti ylämäessä (On muuten jännä tunne kun kävelyvauhdissa kaadut suoraan sivulle, kun jalat ei vaan irtoa polkimilta.)
- Make ahdistuu polun vierestä aukeavasta jyrkänteestä
- Laura päättä ettei aio käyttää lukkopolkimia alamäkiajossa
- Make päättää keskittyä vain ajolinjoihin
- Tönäämme enemmän ylämäkeä, kuin poljemme maastouskottavasti
- Tönäämme todella jyrkkää ylämäkeä, todella kauan
- Kannamme pyöriä ylös simojyrkkää kivikkoa
- Tulee hiki
- Make ei lue karttaa, joten emme osu varsinaiselle maastopyöräreitille 
- On tosi kivaa (oikeesti)
- Maisemat on herkut ja syömme sen kunniaksi herkut energiapatukat, mutta emme ällögeelejä
- Menemme huomenna uudestaan paljon viisaampina

PS: Lauran lääkekuuri on aloitettu, koska palasimme praktiikan ovelle pyöräretken jälkeen. Ranskalaiset lääkärikäynnit ovat mielenkiintoisia. On jännää kun sanoja, joita molemmat osapuolet ymmärtävät, on neljä: throat, pain (tosin lääkäri lausui sen pen) ja no fever. Loppu sitten näyteltiin, piirrettiin ja kommunikoitiin telepaattisesti. Myös apteekissa oli rattoa keksiä universaalisana maitohappobakteerille. Ranskalaiset antibiootit sen sijaan ovat miehen peukalonpään tai noin uudenperunan kokoisia pommeja, todella vakuuttavia. Ja varmuuden välttämiseksi tarkistutettiin vielä tuoteselosteesta leirintäalueen iki-ihanalla Valeriélla, voiko lääkinnänalaisena nauttia illallisen kanssa lasillisen punaviiniä. Totta kai voi, sehän on ranskalainen lääke! Luultavasti teho vain paranee!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti